24 Disember 2010

* Cute Baby Contest by PMZ ~ Jeng, Jeng, Jeng..!!!! *

Tahniah pd Tisya & Mama Tisya utk Gambar Pilihan Juri
Tahniah jugak pd mereka2 yg bertuah! :)
(ada lagi sorang blum submit details ye..harap maklum!)
Jangan lupa email details ek!
nadyaewani@gmail.com

Tibalah masa yg ditunggu2
Harap bertenang ye......
Bersedia...????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tempat Ketiga

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tempat Kedua

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tempat Pertama

TAHNIAH!
Anak2 sekalian ni skali lagi dipilih oleh PapaZakwan sbg pemenang
Nanti jgn lupa email details tau!
nadyaewani@gmail.com

Kpd yg tak berjaya,
Jangan bersedih hati
Anak2 kita sumenye comel2 belaka
Takde yg comot pun...

Berbangga la dgn anak masing2
Dan thanks sbb sudi join contest yg tak seberapa ni
Moga sama2 diberkati & dirahmati Allah
-Amin-

p/s : keep in touch ya kawan2!! :)

12 comments:

Suhana Shahril berkata...

Alhamdulillah..rezeki anak...

ibuayahdamia berkata...

Ya Allah...tima kasih juri aka papa zakwan sebab pilih aleesya as a first winner...alhamdulilah..rezeki utk aleesya..

yg lain2 pun comeyy jugak...tahniah utk semua..

jap lagi ayu emailkan details yer..

Cyda Acme berkata...

congrate!!
yesss mmg betul tekaan sy yg no1 boy tuh adik mikhail dpt. sbbnya sgt3 comel .... geram jek tgk :D

Ibu Ayra berkata...

tahniah pada yg menang...

Matjoe berkata...

salam mama zakwan,
tahniah kepada pemenang

btw nak ajak mama zakwan joint my contest, tahu your blog dari senarai yg joint contest eyriqazz:
CONTEST AZAM 2011
eyriqazz pun turut sponsor contest ni.

kalau berminat dan ada kesempatan joint la. thanks

~~@lyci@~~ berkata...

tahniah kpd smua pemenang..

mama rifQy berkata...

wah..rezeki Rifqy!

suke..nway..thanx ye PMZ!
n tahniah pada yang lain esp aleesya ituuuu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

tahniah kepada semua pemenang, balqis tak sempat nak join la ari tu Nad, next time wat lagik k...

fa10 berkata...

sudah kecundang tp dpt jd top 10 pun dah puas hati...
nnt buat contest lg ye..hikhik

ctsfin berkata...

Alhamdulillah..tak sangka lak qaseh leh tersenarai dpt no 3. Thankz kak alycia sbb bgtau.. Mama qaseh tak sedar pun.. hehehe..
sy dah emel detail yerr.. mekasihh...

Nurul Aima Hj Kaim berkata...

salam..eh anak mumi menang !yey terima kasih puan penganjur..baru hari ni dpt on9..tahniah jg pemenang yg lain :)

yatie chomeyl berkata...

hoyeah ho yeah..my baby dpt no 2..tenkiu juri ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...