24 Disember 2010

:: BLuM 4pm ~ DaH aDa PeMeNaNg.... MaKNaNye DaH TuTUP La Ye..=) ::

Okeh, okeh...
Ramai yg teruja nak menjawab teka tekuk
Mama igtkan susah bebeno dah Mama bg soalan
Belum pukul 4, dah ada pemenangnya! :)

So, Mama tutup teka tekuk tu sekarang la ye..

Sbb dah ada pemenang :)
Kalu nak jawab bleh jek lagi..
Tapi disebabkan konsep sape cepat dan tepat dia dapat,
So, Mama pilih yg paling cepat dan tepat jek la ek! :)

Rupanya ada gak yg menjawab dgn pantas!

TAHNIAH pada http://princessvanilla.blogspot.com/!!
Tepat dan pantas!
Baru 12minit Mama publish entry, dah ada jawapan..
Hebat2, hehe...

TAHNIAH pd http://ummiaqeef.blogspot.com/ jugak!!
Tepat dan pantas bg kategori Mommy, hahaha!!! =D
Selang 5 minit jek dr Miss Zymah :)


Jawapannya?
Jawapannya (1) KEDAH (2) KULIM (3) ALOR SETAR (4) JITRA

Mama suka2 jek wat teka tekuk ni
Saje rileks2 kan minda kawan2 pagi2 jumaat
Thanks sbb sudi join :)



Nnt bg details tau! kt nadyaewani@gmail.com

6 comments:

JaSSNaNi berkata...

lorr... salah jawapan perak tu ye..

hmmm.. tak per la... tahniah kepada pemenang yg pantas lagi tuntas tu..

PA&MA@ZAKWAN jangan lupa wat contest banyak2 lagi ye... :) tak merasa dapat adiah dari mana2 blog lagi ni.. :) hihihihih

eB@mamaAerish'n'Aed berkata...

ha ha ha......
pttla x dpt teka... kedah upernyer >_<

Ibu Ayra berkata...

tak sempat nak join... dah ada yg menang...tahniah pd yg menang... PMZ nak stay kat homestay mana di jitra? actually mama ros stay di jitra...

ummiaqeef berkata...

wah x sangka dpt..tq nad! will emel u soon!

kakyong berkata...

tahniah buat semua pemenang

Miss Zymah berkata...

tq kak nad!!
tq sumer!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...