22 November 2010

NAK HADIAH TAK? Siapa Cepat, Dia Dapat! :)

Oppss..!
Berbalik pada tajuk entry
Mama saje la nak bg hadiah suke2
Pada sape2 yg bleh teka tepat dan pantas, Mama bg present ok! :)
Kiranya ni pre-contest la... Hehe

Soalannya,
Ke Manakah Destinasi Percutian Kami?

Senang banget!
Ni mmg konsep Siapa Cepat Dia Dapat je ni, hehe..

Klu :
~ Masih dalam negeri kelahiran Mama ~

Syarat2 nya,
1. Jadi follower blog ni
2. Jawab je kat entry ini

* ada yg rajin nak buat entry?
hadiah tambahan ~ shawl dari Vietnam
bakal menjadi milik anda! :)
(terhad pada 5 entry yg awal dengan jawapan yg tepat shj)

Tarikh tutup Isnin (22.11.10)
Jam 11.59pm

Sudi2 kan lah ye, hehe... =p

46 comments:

MRS. K berkata...

bukit merah laketown waterpark?

Huda berkata...

taiping ke nad? gambar tu ada kena mengena x?

amiey lee berkata...

kita teka mama zakwan n se family akan ke Pulau Pangkor...huhuhu

JaSSNaNi berkata...

Kalau ikutkan gambar tu.. kat TAMAN TASIK, TAIPING PERAK...
jadi percutian mama/papa/zakwan kali ni kat perak... yeahhh.. :)

cikbedahlaser berkata...

taiping..
:)
jgn lupe amik gmbr banyak2...

Huda berkata...

heheh rajin nak wat entry :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/11/siapa-cepat-dia-dapat-by-mamazakwan.html

jemput tgk..

aanie berkata...

Salam...sy try ye..

Bukit Merah Laketown Resort...

kuntumz berkata...

jawapan dri puan kuntumz, Taiping Perak

Mama Balqis berkata...

kurang pasti dgn soalan tp nak cuba....kalu next percutian rasanya ke Kota kinabalu...tp klu kata kat negeri kelahiran....kalu tgk dalam gambar cam tasik taiping.....hmmm...taman tema air bukit merah kot!tak pun taman tema tambun....boleh ke jawab lebih ni...

cikbedahlaser berkata...

owhh ade hadiah khas utk entry..
nk try gak la..

http://cikbedahcontest.blogspot.com/2010/11/siapa-cepat-dia-dapat-mama-zakwan.html

tenkiu kak...

Adyshariz berkata...

salam nad,

jwapan ada kat entri
http://ady-shariz.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

tgok la apa yg ada..hehe
slamat bercuti

eima berkata...

http://eima-contest.blogspot.com/2010/11/nak-hadiah-tak-siapa-cepat-dia-dapat.html

joint!!

jawapan :
Taiping Lake Garden

harniza hameed berkata...

hai sis, saya nak cuba jawab la
kalo ikutkan gambar ni
gambar menunjukkan gambar taman tasik taiping,

hehehehehe... xtau betol ke x..


mungkin akak nak p zoo taiping kot kan


:)

akmafaizal berkata...

destinasi percutian ek..maybe kat pulau pangkor kot.hehe :P

tak pun kat area2 ipoh n taiping. lost world of tambun n taman tasik taiping..haha..balasah je

zue @ annaleeya berkata...

nak teka... belasah jerlah... pulau pangkor kot???? hehe..

Nana berkata...

kita join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

Nana berkata...

alamak tadi tu jawab dalam entry
jawapan nye pulau pangkor

Nur Qistina berkata...

erm...pulau pangkor kah? hehe..hentam kromo je ni..

Nur Qistina berkata...

buat entry gak..^^,

http://kisahbicarakasih.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

EiJa ZaQuaN berkata...

Salam..
Eija joint jgk..

Eija teka nak g Pulau Pangkor kot..

http://sweetmamaconway.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

TQ

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata...

pulau pangkor

nurezzat berkata...

salam..ezzat nak teka lah..
huhuhuhu..
jawapan : taman tasik, taiping Perak..

http://nurezzattie.blogspot.com/2010/11/nak-hadiah-tak-siapa-sepat-dia-dapat.html

❦FARA ❦ berkata...

mm.. agak2 nyer kat marina island pangkor.. hehehe..

mamaaerish@eb berkata...

ala semua dh jawab... hu3...

tapi nk jawab gak... bukit larut... ngeh3

Mar berkata...

wah dah ramai rupenya yang mencuba
tengok jawapan kat entry yer....

selamat bercuti...

http://sicomelkuberaksi.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

MamaRifqy berkata...

Bukit merah Laketown resort !!

yeay..betulkah!!

Mama Balqis berkata...

harap jawapan saya kat atas tu diterima la dan betul

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2010/11/nak-hadiah-tak-siapa-cepat-dia-dapat.html

Cute MuM berkata...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

jawapan kat entri..

selamat bercuti..

@e_da berkata...

saya nak try teka.. bukit merah lake town resort.. heheh

Katak Ijau berkata...

nak jawab gak...nak jawab gak....muahahaha

.leh join skali dak...?? kehkehkeh :p

ann @ hatiberbunga berkata...

nk teka gak..

tapi harus kt PERAK, ke??

klau saje gatai nk teka ZOO NEGARA bleh tak? hahahaha..!

mentang2 la ann baru gi zoo semalam. maka nya, tu je terlintas wat masa ni. hihi..

~~@lyci@~~ berkata...

nak try jugak..

jawpaan : taman tasik taiping, perak

Faryza berkata...

lambat dah ni..emmm sy nk teka je bg meriah..


Lumut ,perak

shidasyakirin berkata...

nak teka jugak la

bukit merah laketown

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/11/kemanakah-destinasi-percutian-kami.html

Kehelan berkata...

salam

sy pun join jugak

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

Fa-zlyn berkata...

Fa pon nk try jgk ler..

mama and Family g Bukit Merah Lake Town !

Ms sunsWeetz berkata...

Ms Sunsweetz pun nk teka la..
JAWAPANYER:
bukit merah taiping PERAK..

cikanna berkata...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

jwpn saya..
Bukit Merah Lake Town Water Park..

SyUhAdA berkata...

salam..

syu nak teka jugak..

lmbt pon lmbt lah..

http://syu90contest.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

semoga btol lah tekaan syu..

haszuraidah ishak berkata...

saya nak cuba teka..

kalau ikut gambar tu, tu adalah area tasik taiping yg berdekatan ngan bukit larut..

tapi saya nak teka bukit merah resort..

haszuraidah ishak berkata...

ini entrinyer..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/11/nak-hadiah-tak-siapa-cepat-dia-dapat.html

thanks..dan selamat bercuti...

tiefazatie berkata...

hye sis..ifa nk teka leh kan2..sempat lagi kan..hihi..

selamat bercuti sis!

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

sis n family pegi pulau tioman kot!hihi..=)

MamaDamia a.k.a Haiza berkata...

pulau pangkor kot jawapannya

siap buat entry ni

http://mamaadablog.blogspot.com/2010/11/ke-manakah-destinasi-percutian-kami.html

noor berkata...

jawapannyer kat sg bahan,kota setia..btul??

deenazainal berkata...

taman tasik taiping yer?
wah sonok tu..amik gambar byk2..
boleh amik gambar zakwan guling2 kat rumput cm cite korea plak kn~ hehe
pas penat bergambar jgn lupa singgah makan mee udang =)

acepa weet berkata...

acepa nak teke jugak!..

herm lost world of tambun kot hehehe
acepa try je neh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...