30 Oktober 2010

GIVE-AWAY ~ Saya Nak Beg Itu! (STICKY MODE)


Mula 13/10/2010 (12am)

~ Jadi follower blog Superhero Mama & MZ Collections

~ Copy & paste banner ke entry & sidebar (beserta link, ya!)

~ Tajuk Entry : Saya Nak Beg Itu ~ Giveaway! sahaja

~ Linkkan entry anda ke entry ini

Tamat pada 30/10/2010 (12am)

Mama mencari 3 org yang bertuah! :)
Senangkan? So apa tunggu lagi..
Jom join! :)

342 comments:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 342 daripada 342   Terbaru›   Baru»
Puan nOLie berkata...

Salam perkenalan...

join jugak yerk mama

http://dayangnolie.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Fariz Finie Family™ berkata...

Salam mama zakwan..
Saya join contest ni..
Silalah terjah ye..:)

http://ummuilham.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

AsknieAlias™ berkata...

Laaa..

Patutla nama takde dalam list. Rupanya tak tinggalkan link. Hahahha

http://tingleasknie.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Sila terjah yer.

Little Mama berkata...

Salam,

I pun nak join. Ini link ke entri I ye.

http://littlemamacontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Toodle ;)
Little Mama™

wmaziati berkata...

salam,

mama dah join GA...gamaknya ada ke tuah untuk mama...

http://wmaziati.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

英旖.LR berkata...

salam Mama Zakwan,
saya nak join jugak...
saya dah buat semua syarat kalau ada yg tak cukup bgtau ye....
ni link saya..
http://yingyilr.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

~CIK CT~ berkata...

slm mama zakwan...

sy join contest nih yer..heheheh

ni link nya...

http://fantasticlifeonboard.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

zietyrahman berkata...

akak sy follow da blog akak..ari tu x perasan..igt dh follow..sorry..

Eryati berkata...

sudah eryati join...jenguk kat link ni erk...

http://mydaniaeryati.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

deena awanis berkata...

dah join..=) selamat berkenalan..

http://arvanees.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu.html

sapphire berkata...

hye Mama!

saya pun nk try join!
jemput singgah ke blog saya k :)

http://blogalasapphire.blogspot.com/2010/10/saya-nak-bag-itu.html

Nia berkata...

Salam kenal mama zakwan,
ini entry saya

http://unlistedone.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Thanks ya!

SuNsuRiA berkata...

Salam... Ok MamaZakwan.. saya da penuhi syarat 1.. minta check ye.. TQVM... ;))

http://suesweetheart.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

TQVM

Namaku Asumira berkata...

mama zakwan!
sy join hehe

http://asumira.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

NurSolehah berkata...

saya join...

http://solcontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-bek-itu-giveaway.html

n_amirahizati berkata...

dh edit blik dh...
thanks =)

dilazfamily berkata...

salam...saya dah betulkan. ok tak ?

http://dilazfamily.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

zie berkata...

saya join juga...
klik http://crochetkakngah.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

anys.fauzie berkata...

salam mamazakwan ,
anys dah follow pluss join contest neh .
neh link ; http://myheartsfly-ing.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

*hopefully , im the lucky one :)

noreed berkata...

nak mencuba nasib gak. ini entry saya :

http://talkisaid.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

thank you :)

Mummy Awish berkata...

slm mama zakwan...

sy join contest nih..hehehhe link dia k

http://fantasticlifeonboard.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

kemma berkata...

salam mamazakwan

sy join juga
http://luvyuall.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Shiela Latif berkata...

salam mama zakwan,

mama danny & adam nak join jugak =))

http://shielasuri.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

♥CuteMummy ♥ berkata...

Ok join

http://rinna57.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mrS sHaq berkata...

hai mama zakwan..

saya dah join dah...

meh la terjah blog saya..

http://feaza.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

bun_nee berkata...

dah join kak.. tp xpandai nk linkkan balik..hehhee tunjuk ajarkan boleh kak...www.bunneesya.blogspot.com

~ Aa|Naa Nad|raH ~ berkata...

salam, saya join ye =)
http://aainaa-nadirah.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

KaySharipahEnterprise berkata...

Salam.. mama Qisya pun join jak. hrp2 dapat...
http://kaysharipahenterprise.blogspot.com/p/contest-yg-kami-sertai.html

ytekecik berkata...

Salam Mama Zakwan
Saya dah join contest Giveaway~♥~Saya Nak Bag Itu!

http://ytelife.blogspot.com/2010/10/giveaway-saya-nak-bag-itu.html

Time Kasih

Ms sunsWeetz berkata...

salam sy d ajoin..harap2x dapat beg itu..lawa sgt2x..i like it=)

http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

fatin hanani berkata...

salam :)

fatin join jugak :)
ni link fatin :
http://atinanani.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

jemput singgah nah :D

kuntumz berkata...

ok, saya dh join dan ikut semua syarat yg dikehndaki...
link saya: http://kuntumz.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

aanie berkata...

Salam..

Dah join....
Dah folo dua2 blog...

http://aanie.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

英旖.LR berkata...

ok mama zakwan dah betulkan dah hihihi terima kasih kerana bgtau :P

QZhayat berkata...

Salam mamazakwan,

2-2 blog saya dah follow. Ini penyertaan saya. TQ

http://alquswa.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

deena awanis berkata...

salam..dah follow..sory smlm x perasan..thanks for informing..=)

[-suziey-] berkata...

salam mama..sy pn join yek..

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/10/giveaway-saya-nak-beg-itu.html

suzi berkata...

suzi pun nk join hehehe

http://ziezack2142.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

tq..

UmiDAnisH berkata...

SAlam kenal, saya nak join jom singgah sini..

http://umidanishku.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveway.html

Tq tuan penganjur =)

bun_nee berkata...

salam mama.. saya dah follow dari awal lagi.. thanks ye

haszuraidah ishak berkata...

salam..

thanks gitau, terlupa nak follow blog biz tu..yang konpius skang ni, banner kat sidebar bukan sama ke ngan entri?

Nana Aris berkata...

salam,

nk join jugak =)

http://ainasuraya.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Puan nOLie berkata...

Salam mama zakwan...

Dah betulkan yer...

http://dayangnolie.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

schaze zainn berkata...

salam,

sudah follow & join this contest too. :P

http://erynsyaze.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

yong_liza berkata...

slm mamazakuan..
yong nk join gak ^^

http://flizzy86.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Shiela Latif berkata...

salam mama zakwan...kita dah betulkan k =))

http://shielasuri.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

yanna faisal berkata...

salam mamazakwan,

saye join contest ni yaaa..
pls check my link n jgn lupe terjahhhhhhh....

http://yannafaisal.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

yanna faisal berkata...

opssss...sori soriii...
abaikan posting latest tadi

okeh done...dah masukkan link.....

tq ya

Zie Fauzi berkata...

JOIN JGK YER

http://ziefauzi.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

khalidahmacambaguss~O_o berkata...

ok, setelah seminggu berhempas pulas saye dah dapat letak dah sidebanner tu...tima kasih mama zakwan ajar ye...ni link saye...

http://khalidahkuaci.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Enna Banana berkata...

wish luck on me :)



http://enna-banana.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

DiNa RiaNa berkata...

http://fairyfysha.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

saya nak join~ =)

sapphire berkata...

hye Mamazakwan,

saya punya dah ok belum ek..??
takur risau tak dpt termasuk dlm cabutan
saya tukar siap2 tajuk entry..

kindly check k..
(mcm anta assignmnt kt boss jer hihhi)

^_^

nuraarin-life berkata...

Ramainya peserta tapi tuah saya mana tahu..

http://aarin-luv-contest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

missrivebell mumun berkata...

Tok tok tok..
Tuan rumah oo tuan rumah
Opss MZ la..

Mumun nk tumpang join ya

http://miss-niera.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

salam..

mommie pn join gak..

http://lilo80.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

atau KLIK aje kat sini yer.. ;-)

Ummu umar berkata...

Salam mama zakwan,
Saya Nak Beg Itu ~ ,
http://mygiveawaysgallery.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

kalau x cukup syrt bgtau ye!:)

AIN berkata...

salam sis..

ain join yea..

http://azrynain.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

EraWaTiE berkata...

Tangkas join

http://erawatie18.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mamalieyna berkata...

kite join gaaakkkk! ^_^

http://mamalieynaforcontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

TQ

delour berkata...

hi dear..
saya nak join giveaway ni nak try my luck.Hope saya antara 3 yg bertuah tu.=)

Cek my entry here
http://delour87.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mana2 yg kurang tu buzz me ye.
huggs**

[ F a i s y a h ] berkata...

saya join.

link saya:

http://faisyacontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

tq

deena awanis berkata...

dah buat pembetulan kali ke2..hihi..sory menyusahkan..

Fara berkata...

saye nak join juga!!

http://charmbutterfly.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

missrivebell mumun berkata...

mumun dah update dah
huhu
terlepas pandang lak..

babykristal berkata...

tenkiu mama sebab ajarkan td..fadila dah join dah..
ni link fadila

http://babykristallove.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Fara berkata...

hye nad! dah betul kan.. emm.. btul dah kannn??? hehe..

AIN berkata...

salam sis..

ain da update yea..

http://azrynain.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

schaze zainn berkata...

hye mama,

aikz, ta jupe id?
kite guna id schaze zainn.
suda follow blog mama sume,
kite guna id schaze zainn.

ni link ke entry kite.

http://erynsyaze.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

schaze zainn berkata...

ta pun kan,
mama buley cari id
poisonlibra87, sebab kenkadang
schaze zainn @ poisonlibra87 yg appear..adeh~

Mak Su berkata...

saya baru tahu ttg contest ini, saya nak joinlah... i follow :)

shila berkata...

saya join

http://shila-luvmyfamily.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

kalau der terkurang tu bg tau ek... leh saya betulkan

sue-5-beradik berkata...

Sue nak join GA nie.
Sue dah Jadi follower blog Superhero Mama & MZ Collections.

Link blog Sue
http://sue-5-beradik.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Nanti datanglah blog Sue...
:D

Mak Su berkata...

saya dah buat :)
http://ceritakosong.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

meh ler tengok :D

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya join...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

PiNky@hEarT berkata...

saya pun nak join.. hehe


http://pinkyheart02.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

syakila berkata...

Kila nak gak beg tuu

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

suzi berkata...

salam morning...

suzi dh completekan syarat no 2 tu,thanks dear.. (^_^)

taufidris berkata...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway_21.html

PUTERA2PUTERI berkata...

salam....
ieta join gak...ini linknya...

http://putera2puteri.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itugive-away.html

Atia Qistina berkata...

assalamualaikum mama...sy join jga...mencuba nasib...klu ada rezeki driNYA ...alhamdulillah..klu tdk...mgkn rezeki di hari lain..redha je..nie link sy http://atiaqistina.blogspot.com/2010/10/give-away-saya-nak-beg-itu.html
syukran ya mama...

kakyong berkata...

salam...
amboi ramainya yg join.. sgt meriah..

kakyong pun join..

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

anin berkata...

salam
yeay mahu mencuba nasibb

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Notami berkata...

salam..notami join ye!


http://notaami.blogspot.com/2010/10/bardboo-giveaway.html

Sharifah Aida berkata...

Assalamualaikum..

aida join ok...

http://aidazaki.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mekasih.. :)

nEa FleriDa berkata...

salam kak ;)

nil joinn

http://neaflerida.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Yan berkata...

salam
ini link kite..

http://www.mayaqarmyla.net/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

juniza berkata...

Ju join

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

lovelywa berkata...

salam mamazakwan..

saya pun nk join gak ye GA nih..menarik sgt hadiahnye..

nnti terjah kat sini ye..

http://mysweetdiaries.blogspot.com/2010/10/giveawaysaya-nak-beg-itu.html

ayuselalu berkata...

salam..

saya join juga..


http://ayuayu101.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

sall berkata...

salam mamazakwan..
sall nak join ye!
sall mmg dah folo dua2 blog mama.

http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

sall berkata...

jom join GA dari http://sallcontest.blogspot.com/2010/10/teka-teki-dik-rizki.html

zahidah dihaz berkata...

salam kak...saya join jugak ga akak ni...please check ya...

http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/10/give-away-saya-nak-beg-itu.html

tq

aisyahumaira berkata...

Assalammualaikum wrh wbt....

Ini pertama kali saya menyertai pertandingan dalam blog....terima kasih kerana menyiarkan pertandingan yang begitu menarik hati.... :)

ini link entry saya berkenaan penyertaan pertandingan ini....

http://inspirasihumaira.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

terima kasih,wassalam...

yatie chomeyl berkata...

nak join jugak leh?

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mRa berkata...

dah!

http://sarahabadan.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itugiveaway.html

....~MissMarshmalloW..~ berkata...

Mama..MarshmalloW dah join...

MM nak menang...AMIN...

http://ratukeliptaip.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

p/s: mama..anything silap bagi tau yer...Thnx

nEa FleriDa berkata...

nama nea flerida akk ;)

dh follow lama2 dlu..

nnt pape yg xckup lg akk inform kita k ;) thanks..

inahasan berkata...

ina join

http://inahasan.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

nur berkata...

joined..id follower nur
tasks done.. sila terjah
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

ALL IN ONE

T@sh Sch@ berkata...

nAK!!
Dah Join n Folo c-ni erk


http://akudidiari.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Akma Azlin berkata...

Salam.
sila tolong check whether entry sy betul atau tak, ye mam.
http://azlinzain.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Thanks!

Mama_Fatin berkata...

salam

kite pun nak joinnn

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

tenkiu

-mama fatin-

Ogy berkata...

Ogy join

http://ogy2112.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

sarah berkata...

me joining

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

¥ α Ŋ α Đ z µ £ berkata...

salam nad,

yana join ye..

http://yanadzulcontest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

ibuayahdamia berkata...

salam...saya join...

http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

nabila saat berkata...

http://nabilasaat.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

yeah!!!da join

Pn. Zana berkata...

hai..

sy joint ni yer :D

http://sasuzanazanudin.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

:~:Budak Degil :~: berkata...

dak degil dah join mama punye giveaway nih..

meh la tgk ni...

http://kepalabatupunyedegil.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Sricahaya berkata...

salam..saya join..

http://sricahaya.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Ummu~Ishak berkata...

salam.. mama, nak join juge

http://anakabuya.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mamazana berkata...

salam... mama pun nak join...

http://zanabelongstowanzul.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Nieyza berkata...

salam, saya dah link blog ni kat blog saya..saya pun nak join jufak..kalo dapat free beg kan berbaloi-baloi....
http://hbcollection.blogspot.com

dayapelangi berkata...

http://dayahiedaya.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

comelnye nye beg awak..

shera haifa berkata...

shera join..

http://nothingzorro.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

mien berkata...

mien join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

singgah yea.

ramainye join :)

Y@nty berkata...

cik apa pun da join!

http://yantyclicks.blogspot.com/2010/10/giveawaysaya-nak-beg-itu.html

mamazana berkata...

salam Nad...

mama dah review syarat2 contest. tq.

emy/mamasuri berkata...

nak join gak..

http://storyofsuri.blogspot.com/2010/10/giveaway-saya-nak-beg-itu.html

mRs. JujUE berkata...

salam mama zakwan, nk join jugak

ni link nye -

http://pelangisiang.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

cicakgirl berkata...

Assalamualaikum mama zakwan,
saya sertai!=D
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Terima kasih!

emy/mamasuri berkata...

sy dah chek ..dah follow pun..pe2 jalan2 semula kat blog saya yek...
apa2 bgtau..sy nak beg tu
http://storyofsuri.blogspot.com/2010/10/giveaway-saya-nak-beg-itu.html

NSA berkata...

Salam Mama,
NSA dah buat entry contest nie..

http://nsa-notsoamazing.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

nnt mama dah bca, tinggal komen ae..tq

nonadiera md rahim berkata...

hye tuan tanah..
sy join ea GA ni :)

http://diaryofmenona.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-give-away.html

Shaz Handmade berkata...

Salam Sis

Sha dah join, nnt tgk2kan ye kalo de salah ke :)

To all blogger : wish u luck ya!(and me too)

Lynn Nasir berkata...

salam puan,

saya join ye, thanks!

http://ibu2anak-kisahkami.blogspot.com/2010/10/giveaway-saya-nak-beg-itu.html

Marsha berkata...

Salam MamaZakwan..
Salam Kenal..
Sy dah join..
Ni link....

http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Kalau ade yg kurang bgtau ye.
TQ!!...:)

Sari berkata...

salam, ksari dtg join jugak
http://saricorner.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

deenazainal berkata...

dah join.. =) hope boleh dpt sebiji beg hehehe =P

ni link sy

http://deenazainal.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Izzatul Iman berkata...

Ini lah pertama kali me lihat, 326 ulasan @ penyertaan untuk satu giveaway yang dianjurkan untuk blogger Malaysia. Tepukan gemuruh untuk Mama Zakwan...slalunye blog omputih je banyak gitu...

saya join

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

terjah ye...semoga berjaya semua...

MRS. K berkata...

join!

http://ibuhadif.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Just berkata...

Kite pun nk join.. :D

http://just2story.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Kehelan berkata...

salam...

dh join

http://kehelan-contest.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

amyeryn berkata...

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

id follower :mamatisya

eda~ejai berkata...

nak join juge.. harap belom telambat ye.. =)

http://eda83.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

♥baby fiy♥ berkata...

salam kak!
fiy join yea.
last minute, hee..

ini linknye..
http://babyfiyrepublic.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

tqvm!

♥MAMA♥ berkata...

salam,
k.da nk join ;-)

http://myprecious07.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

Mar berkata...

hi

dah joint hopefully bertuahlah yer

http://sicomelkuberaksi.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

faizah nadia berkata...

http://superkanakkanak.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

sila jengukk :) . moge moge dapatt laa erkk .

wmaziati berkata...

salam mamazakwan,

saya dah betulkan...tlg tgk balik ya..

http://wmaziati.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

atie berkata...

http://atieameera.blogspot.com/2010/10/saya-nak-beg-itu-giveaway.html

salam kenal mama....

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 342 daripada 342   Terbaru› Baru»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...