19 Oktober 2010

CeMaNa Nak IKut Gi HoLiDay KaLau...

Rentetan drp ENTRY INI
Mama n famili sgt lah runsing skrg ni
Huhuhuh..!!

Actually,
Aunty Wawa dah booked kan tiket flight
utk Cuti2 Malaysia tu
2 hari sblm Mama tau yg Mama preknen

Yang menjadi persoalan di hati skrg ni......
Cemana Mama nak pegi
Kalau Jangkaan Mama Bersalin ~ 19 Jun 2011!!!!!

Tarikh gi Cuti2 Malaysia tu pulak
24-27 Jun 2011
Tengah pantang le masa tu jawabnya..
Mama nak ikut, huhu!
Sedihnya.....

Apa pdpt kengkawan?
Rasa2nya, bleh tuka tarikh ke ek?
Maybe diawalkan lagi ke..
Takpe la kalu tambah $$$ sket..
Tapi masalahnya, boleh ke??
Dibuatnya tak bleh, makan hati berulam jantung la Mama...
Uwaaaa...!!!

Kalkulator Tarikh Bersalin
Mama saje2 try buat kt majalah PaMa online

12 comments:

- SueN - MrS AzharI - MaMa AfnI - berkata...

sama ada berjalan dalam pantang or ubah tarikh...tp kalu nk ubah tarikh x silap 1 tiket caj rm50 kot...sbb adik su nk ubah tarikh dia balik sarawak diaorg caj rm50...sronoknyer dpt g holiday 1 family..

Cik_Noor berkata...

Rugi laa kan kalau tak dapat ikut sama cuti-cuti malaysia

apa pun semoga dapat pilihan yang terbaik

Aiyu Esa berkata...

pas tiket tu kat kitaorg...hahahaaa..
try ler tukar date lebih awal.tapi kalo dah dekat sarat pun disarankan jgn naik flite.kot2 terberanak dlm flite ssh lak nanti...baby lg penting dari jalan2...

mamaaerish@eb berkata...

kalo rs diri kuat leh jerk.... slamat bercuti yer... ;p

eima berkata...

boleh la ... pegi kat manage booking tuh .. cuma kena tambah la duit ckit ...

klu belum bersalin mmg tak leh gi ... dah 8 bln mmg dah tak leh naik flight kan

BIONIC WOMEN berkata...

wahhh...tahniah mama..
zakwan nak dapat adik, unty jeles tau zakwan..
me xtau sangt tentang flight nih..sowi x banyak membantu

mamalieyna berkata...

aiyaiyai...harus la awalkan or lmbtkan...mmg sah2 la time tu tak bleh..huhu..hope dpt la cuti2 ye..huhu..

Hezesuze berkata...

aduaaiii nampaknye holiday uols tu kene pospon arr...hehehhee

Damia Aleesya & Damia Ayunie berkata...

huhuhu...sedih tul kalau tak dapat ikut..

noreed berkata...

air asia ke mama? kalo beli time promotion mcm tak leh. kalo blh pun dia org kenakan charge, nak tukar org lain skalipun diaorg kenakan charge.

Imaan09 berkata...

klu status tiket "PROMO" xbleh buat apa pun.. huhu, klu btul tarikh jangkaan tu, 5ari pastu dah nak g bercuti, isk..riso gak tu, klu stakat dah 2-3 minggu belasah je (kalau saya le..) hehe

mama rifQy berkata...

haaaaaaaaaaaaaa..kan betul!!!tahniah sis!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...