07 Jun 2010

~ Update List Peserta GA Besday PapaZakwan ~

1st of all, Mama mintak maaf sgt2 sbb tak dpt mengupdate list peserta mggu lepas.
Sbb MENARA MAXIS YG TUMBANG, Mama terima byk komen, huhu!
Kali ni, Mama dh update kn dh..
Mama tak sempat nak bg komen kt setiap entry yg join.. Sori ek!
So, Mama mintak sgt2 :


a) CHECK NAMA, ada ke x... Kalu takde inform Mama cepat2!
b) Kalu ada yg tak cukup syarat, TOLONG la cukup2 kn..
(Lepas GA ni dah kuar kan result, x nak follow dh pun, takpe.. Mama tak kesah.. =P)
c) Ingat NOMBOR GILIRAN masing2 ek! =P

1. aarin
2. nigina
6. cemmah
9. ibudamia ~ dh follow tiga2 blog ke?
11. as
12. izz
14. syuzana
17. sarah
18. ayu
19. ogy
22. nida
23. anin
25. akma
32. eiyza83
34. pnut
36. zhet
37. suzie
38. arol
39. faris
40. shafaa
43. leyli
45. monica
46. wani
47. shaza
50. hani
52. syakila
53. farhana
57. sall
60. juniza
62. imaan09
65. fieza
66. ibuayra
67. sofiahb
69. inasepi
71. asya
75. emma
77. kasehku
82. dianna
84. eima
88. ibuMZW
91. nu'nu ~ dh follow tiga2 blog ke?
92. lisavskhusairi ~ dh follow tiga2 blog ke?
93. ain


Tggu keputusannya tak lama lagi tau!
Kemungkinan utk Mama tambah hadiah sgt2 la terbuka luas! =D
(tp hadiahnye takde la dr Vietnam jugak ye..hehe)

9 comments:

MRS. K berkata...

salam... ibu hadif dah lama folo blog tersebut atas nama MRS. K. tenkiu

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

yey...nama kiter ada....tak sabo nak tunggu resultnyer ni

KasehKu berkata...

Hi MamaZakwan,

Saya da follow ke3 blog.
(^_^)v

mama zharfan berkata...

me no 3 dlm list :)

tiefazatie berkata...

wah..mintak2 la lucky no ifa tue..33..hihi

eima berkata...

aku nomot 84 .. yeay...

siti nurkhijah berkata...

ha.. dah ada pun nama
tnggu keputusan ja..

Ya ALya berkata...

macam tak de je nama....rasa dah lama join....ke ada syarat saya yang tak cukup lagi ni.....

Nad a.k.a MamaZakwan berkata...

ok, sama2 tggu pemenangnye ye..hehe..

ya alya : takde tgglkan entry pun..kalu btul ada, inform saya entry antara nama sape ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...