28 Jun 2010

::: PeNyAkiT 'M' SuDah MaRiiiiiii...... :::

Penyakit 'M' Mama sudah mari....
- MIM . ALIF . LAM . SIM -
Nak kata BZ, idak le pulak..
tapi tak tau la..
Sakit kepala memikirkan macam2..
Tambah dgn tak sedap badan nye lagi, huhu...!

Bila time2 camni, satu keje pun tak bleh nak dibuat..
Nak jalan2 ke blog kengkawan pun apetah lagi..
Ni sume gara2 'M' ni la...
Adus....!

Tak suka betul!
Sebabnya kalu 'M' ni melanda diri,
Byk cerita Mama ketinggalan nnt
Hemmmm......
:(
Harap2 la, ubat 'R' tu cepat2 dtg
Lega sket Mama

Untuk arini, mungkin 1 entry ni aje la kot, huhu!!!!
Tapi just nak kongsi picture Zakwan ni ha..
(Mesti ade selit citer pasal Zakwan, ;P)
Perasan tak?
Sama je gaya Zakwan ni, hehe...
Sedangkan masa amik gambar ni,
Bukan pada hari yg sama ;P
Hikhikhik....



Ada sebab Zakwan gaya gini.... :P
Kalu suruh bergambar lepas bershopping,
selalunya memang camni...
1 tu sbb baru beli topi Mickey Mouse nye,
1 lagi tu sbb baru beli baju bola..
=D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...