20 April 2010

Sangat Malas...!!

* esok saya nak gi hosp..doakan saya ye! :) *

Mama sangat malas lately ni
Tak tau la knape..
Sebab baru lepas besday ke? Hahahaah....!
(Takde kena-mengena!! :P)

Ntah la..
Mungkin sebab Zakwan tak betul2 sehat lagi kot..
Lepas muntah2 hari tu, Zakwan cirit birit pulak
Dalam sehari ada la 2-3 kali.. Tiap2 hari!
Kesian sgt tgk Superhero Mama ni
Tapi Zakwan aktif bleh main2, lompat sana, lompat sini
Makannya kurang...
Tapi sangat kuat menyusu


Asyik nak berkepit je dengan Mama
Duduk je kat depan lappy ni, mula la merengek, jerit2
Nak mandi, nak mengemas, nak masak.. semua susah
Dah berapa hari Mama tak masak,
dengan alasan tak boleh tggl kan Zakwan :P
(tp Mama tetap mandi, ok.. Hahahha!! :P)

Hari ni, Mama gagahkan jugak memasak
Walaupun Zakwan buat perangai
Sebab Kak Yati sebelah rumah bagi pes kari buatan sendiri, heheh
So, senang la sikit kerja Mama memasak! :)


Zakwan dah tido ni,
tu yang Mama boleh nak update sikit blog Mama ni
Baru je semangat nak jadik Pink+Black Mummy
(mcm RedMummy tu..)
Buat beberapa entry sehari, tapi ada je penghalangnya..
Huhu..!


p/s : PapaZakwan baru bagitau nak bawak Zakwan gi hospital esok.
Harap2 takde pape yang merisaukan..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...