16 April 2010

Mama dah tak boleh simpan RAHSIA..!! Hahaha! :)



Mama janji 19 April baru nak umumkan..Tapi Mama rase, mesti ramai yg ternanti2 kan? Kalau kawan2 Mama dah ternanti2, apa lagi la Mama ni ha..Tak sabar2 jugak nak umumkan,hahahah! (teruk btul perangai! Mama pulak lebih2,hehe..)

Mama dah ada pemenang :) Tapi nak tunggu 19 April tu Mama rase cam >>'alahai, lambatnye nak tggu 19 April.. Dibuatnye masa tu Mama bz, cemane? Dah kena postpone lagi.. Tak best la pulak, ye tak?' ;p

So,mula2, Mama nak umumkan pemenang utk lagu dodoi dulu ek.. Ada pemenang utk 1st, 2nd & 3rd. Tahniah!! :) Keputusan juri adalah muktamad ye Mama2 sekalian.. Ada la sebab2 tertentu kenapa juri pilih dodoi2 ni sbg pemenang ;)

Kata nak bgtau pemenang...? Yela2, nak bgtau la ni..PEMENANGNYA.......

"

"

"

"

"

"

"





13 comments:

~aSFaLiZa~ berkata...

tahniah2

BUNGA berkata...

tenkiu2 mama zakwan.. yeaaa!! rasa nk melompat2 nih... :)

Maslina Rosdiana berkata...

Tahniah pada pemenang..:-)

BUNGA berkata...

mamazakwan.. tenkiu yer.. pasal hadiah tu, nnti saya bg alamat malaysia yer.. :)
kalau hntr kat uk ni.. mahal nanti.. :)

mamaaerish : berkata...

wah... asyik.... tahniah yer

aLyNnZ berkata...

tahniah to all winners..
walaupun alynn x menang tp still happy..

AdyShaRiz berkata...

tahniah smua... korang mmg berhak.. lagu dodoi korang best..

YanaNuar berkata...

Tahniah pada yang menang =)

irvanqiesy berkata...

tahniah pd winners...

ummi sofiyyah berkata...

Alhamdulillah...syukur...tq mamazakwan..ini first contest yg masuk..dpt hadiah plk tu...mmg x sangka...syoknyer!!! Membakar semangat tuk masuk contest lagi..hehe...tq..tq..

firahadifa berkata...

owh... sedap semua lagu2 kat atas... tahniah sume..

Hanani Mansor berkata...

Congratz to the winner, jom join contest kat sini pulak http://nani-pojan-hanifatihah.blogspot.com

UmmuAnis berkata...

salam kawan-kawan.. alhamdulillah terpilih sebagai 2nd winner...tq mamazakwan :). jom la join contest saya pula ya. kali ni contest utk mummy, daddy n baby juga. Sume2 pun dpt hadiah nnti :), JOM! JOM! http://ummuanis.blogspot.com/2010/04/aksi-suami-mithali-contest-jom-sertai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...