15 April 2010

Berkat Doa..Alhamdulillah... :)







Hari ni Mama rasa lega sikit. Zakwan dah tak muntah2 dah.. Alhamdulillah. Syukur sgt2. Cumanya Zakwan kurang selera makan. Mama bagi bubur nasi. Zakwan tak nak makan. Tapi Zakwan kuat menyusu dengan Mama. Sampai Mama nak ber'blog' tak 'dan' langsung! Hehehe... Takpe, untuk anak Mama tercintan cintun ni, Mama rela berkorban, huhu! ;)

Tapi 'rasa' semalam (tak sedap hati) masih terbuku lagi dalam hati Mama ni. Risau tu masih lagi membelenggu diri Mama, huhu! Mama nak ajak Papa buat pemeriksaan kat hospital jugak. Tak rugi apa2 pun rasanya kalau gi hospital jugak, kn? Kalau Zakwan tak apa2, Alhamdulillah la..

Kenapa 'rasa' tu ada lagi? Ye la, dah 1 tahun 6 bulan ni Zakwan tak pernah langsung muntah2 macam ni. Tentu2 la Mama risau. Dah tu, selama ni Zakwan aktif.. Bila dah kena macam ni, for sure la Mama kena berhati2. Zakwan ajak gi playground pun Mama dah risau dah. Sebab Zakwan pandai sembunyikan rasa sakit dia. Macam mengantuk jugak la. Dah mengantuk sangat2 sampai mata terkebil2 tapi masih gagahkan diri nak main macam2. Camtu la Zakwan. So, Mama kena la lebih alert lagi pasni.

Terima kasih Mama ucapkan pd kawan2 Mama sekalian yang sudi mendoakan utk Zakwan. Berkat doa anda semua, Zakwan Alhamdulillah beransur sihat. Moga Zakwan terus sihat hendaknya.

Insya Allah, Mama akan update apa doktor cakap lepas kami ke hospital nanti.
p/s : Thanks Aunty Naim sbb wat special entry utk Zakwan :)

7 comments:

iBu-Afif berkata...

da sun shines' again mama zakwan..alhamdulillah..

Nad a.k.a MamaZakwan berkata...

alhamdulillah..syukur sgt2 ibu afif..tp still nak gi wat checkup jugak huhu..risau masih ada :(

Zaidah berkata...

alalhamdulillah...semoga zakwan ceria selalu yer..

mamaaerish : berkata...

syukur alhamdulillah.... takut kan... adoiii

~aSFaLiZa~ berkata...

alhamdulilah

Nadiah Sidek berkata...

alhamdulillah :)

ummi sofiyyah berkata...

Alhamdulillah...syukur...
bila baca jer tajuk en3 tu haritu hati dah berdebar...pulun baca sampai habis cepat2...syukurlah x der apa2..bagusla klu nak g buat checkup...bagi puas hati..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...